22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Îmi doresc foarte mult să finalizez proiectele începute, iar ca acest lucru să se întâmple trebuie să existe continuitate și stabilitate la nivelul administrației locale. În toate cele trei mandate, am pus accent pe îmbunătățirea calității vieții oamenilor, dar încă mai sunt aspecte care pot fi îmbunătățite și proiecte care trebuie implementate pentru a transforma Comloșu Mare într-o comună modernă. Am fost și voi fi mereu parte activă a comunității noastre, am ascultat mereu cu atenție preocupările locuitorilor și ceea ce își doresc, pentru că știu cât de important este dialogul cu cetățenii.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Aceste obiective fac parte din programul pe care mi-l propun pentru viitorul mandat, dar vreau să precizez că o parte dintre ele sunt fie aprobate deja, fie se află în diverse stadii de implementare. Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinație de unități de învățământ – Școala cu clasele I-VIII Comloșu Mare, modernizarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă în comuna Comloșu Mare, care include construirea unei stații moderne de tartare a apei, reabilitarea modernizare şi dotare aşezământului cultural, din localitatea Lunga, reabilitarea aşezământului cultural, localitatea Comloșu Mic, reabilitarea parcului din Comloșu Mare, dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, a unităților de învățământ și a unităților conexe din UAT Comloșu Mare, construirea unui dispensar uman în comună Comloșu Mare, Amenajare a noi spații de joacă pentru copii, lărgirea străzilor din comună, înfiițarea unui parc fotovoltaic, pentru acoperirea consumului propriu de energie electrică, construirea unei grădinițe, modernizarea drumurilor comunale Comloșu Mare – Grabaț și Comloșu Mare – Sânnicolau Mare, modernizarea iluminatului public prin implementarea sistemului cu telegestiune, eficientizare energetică a Căminului pentru Persoane Vârsnice Comloșu Mare, prin panouri fotovoltaice, pentru acoperirea consumului propriu de energie electrică, construirea unei piețe agroalimentare în localitatea Comloșu Mare, extinderea pistelor pentru biciclete în comună, construirea unei stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localitățile Comloșu Mare – 3 stații, Comloșu Mic – 1 stație, Lunga – 1 stație, înființare rețea de distribuție de gaze naturale în comuna Comloșu Mare.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Da, cu certitudine, colaborarea între primării și CJ Timiș este foarte importantă pentru că UAT-urile au nevoie de sprijin pentru a se putea dezvolta, iar domnul Alfred Simonis a înțeles foarte bine acest lucru, dacaă ne uităm la ajutorul oferit multor primării, din postura de președinte al Camerei Deputaților. Aceasta este dovada faptului că putem conta pe Alfred Simonis și din viitoarea postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, pentru sprijin în implementarea proiectelor pentru comuna Comloșu Mare.

 

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș

– Executat de Societatea SC Andyma Image SRL

– CUI mandatar financiar coordonator 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :