30.1 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

Ovidiu Drăgănescu, subprefect al Județului Timiș, îi acuză pe procurorii timișoreni că sunt părtași cu mafia imobiliară locală

Reprezentatul Guvernului României în Timiș face precizarea că, ieri, un alt clan de rromi a finalizat ,,preluarea totală a unei clădiri monument istoric de pe Bulevardul C. D. Loga”.

Iată postarea integrală a subprefectului Ovidiu Drăgănescu, care arată, dacă mai era vreun dubiu, falimentul statului de drept în România!

,,În timp ce se face campanie electorală pe tema clanurilor imo0biliare, mafia de pe Loga îți continuă nestinghrită acțiunile infracționale.
Numai ieri, un clan mizerabil a finalizat preluarea totală a unei clădiri monument de pe bv. C. D. Loga prin violență, extorcare, șantaj, amenințări și tot tacâmul. Iar ieri și prin înșelăciune: i-au dus pe ultimii proprietari să dea declarații că renunță la ultima tranșă de bani din prețul (sub jumătate din valoare) din contractul de v-c, pe care l-au primit în n tranșe.
Amenințarile cu moartea au fost efectuate si aici in Timisoara si in Occident unde proprietara s-a mutat de ceva ani. I-au gasit unde lucrează, in vestul vestului Europei. Deci, finalul la vila asta de pe Bv Loga s-a întâmplat IERI 30 mai 2024.

Acest război dus de infractori împotriva populației Timișoarei putea fi oprit doar de procurori și judecători, dar în 30 de ani nu au văzut și auzit absolut nimic din apelul, strigătul și durerea Timișoarei.
Personal, am încercat în anii 2006-2008, ca prefect, să mă lupt cu rromii infractori, mult mai in detaliu decăt prin ceea ce vedem azi.
Dar prefecții sau primarii nu pot face mai nimic pentru a restabili legalitatea și dreptatea. Doar Justiția o poate face.
Totul, însă se oprește in zidul numit Procuratură. Niciun dosar instrumentat în 30 de ani, timp în care clanurile au luat sute de clădiri prin violență și spălare de bani. cele mai frumoase construcții din Timișoara. O crimă impotriva unui întreg oraș”, a concluzionat subprefectul Ovidiu Drăgănescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Drumuri și Poduri Banat, în avans cu lucrările

Cu câteva zile înainte de termenul stabilit prin contract, Compania Drumuri și Poduri Banat (DPB) a finalizat în această perioadă lucrările de frezare și...

Avertizare de caniculă în Banat astăzi și mâine

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi atenţionări Cod galben şi o alertă Cod portocaliu de caniculă. Marți intră în vigoare primul Cod galben de...

Întrerupere apă caldă

Citește și :