22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

Ovidiu Drăgănescu a intrat în pâine

Liberalul Ovidiu Drăgănescu a preluat recent atribuțiile de prefect, după debarcare useristului Nemeth. Acesta s-a adresat timișenilor într-o postaree Facebook.

„Începând cu data de 10 septembrie am preluat atribuțiile de prefect în județul Timiș, după o bună colaborare cu fostul meu coleg Z. Nemeth, bazată pe respect, profesionalism și urmărirea interesului public.

În activitatea noastră am evitat discutarea relațiilor (uneori, conflictuale) între partidele pe care le reprezentăm, instituția Prefectului nefiind un for deliberativ, cu grupuri politice, dezbateri sau declarații politice. Suntem doar o instituție ce reprezintă Guvernul în județul Timiș și care, în principal, verifică aplicarea corectă a legii și a programului de guvernare.

Astăzi, duminică, 12.09, vom avea o videoconferință cu Prim-ministrul României, Florin Câțu, pe tema cea mai de actualitate – deschiderea anului școlar 2021- 2022. La ședința video vor participa șefii instituțiilor cu atribuții în domeniu și ai celor de suport. Dacă aveți ceva de transmis, semnalat sau vreo sugestie pe această temă vă invit să o faceți aici sau pe messegerul acestei pagini până la ora 13.00.

Vă mulțumesc și să fie într-un ceas bun!”, a transmis pe pagina de Facebook, Ovidiu Virgil Drăgănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :