Osama bin Laden a lăsat moştenire o sumă imensă. Ce cere fostul lider Al-Qaeda în testament!

185

Osama bin Laden, fostul lider al grupării teroriste Al-Qaeda, a lăsat familiei sale o avere considerabilă, însă a avut o solicitare, precizată expres în testamentul recuperat de trupele americane.

În document, bin Laden ordonă familiei sale să-i respecte dorinţele şi să investească averea, care se ridică la 29 de milioane de dolari, în jihad! Teroristul menţionează că moştenirea sa se află în Sudan, unde acesta a locuit în anii ’90, ca oaspete al Guvernului sudanez.

„Dacă va fi să fiu ucis, rugaţi-vă pentru mine şi faceţi acte de caritate în numele meu, pentru că voi avea nevoie de mult ajutor pentru a ajunge în lumea veşnică”, explică bin Laden, potrivit www.news.ro.

Într-o altă scrisoare dată publicităţii, Osama bin Laden îi cere tatălui său să aibă grijă de soţia şi copiii săi în eventualitatea morţii sale.

De asemenea, fostul lider Al-Qaeda scrie despre actele de terorism şi despre campania militară americană din Afganistan.

„Au crezut că războiul va fi uşor şi că îşi vor atinge obiectivele în câteva zile sau săptămâni. Trebuie să avem răbdare încă puţin. Pentru că în răbdare stă victoria”, scrie bin Laden.

Fostul lider Al-Qaeda a fost ucis într-un raid al forţelor americane din 2011, iar conducerea grupării teroriste i-a revenit lui Ayman al-Zawahiri.

LĂSAȚI UN MESAJ