Optimism marca Robu: Pasajul Popa Şapcă va fi finalizat cu 6 luni înainte de termen

629

Primarul Timișoarei, Nicoale Robu, şi-a făcut un obicei din a vizita marile şantiere din oraş. Ultima inspecţie a fost la pasajul Popa Şapcă. Lucrurile merg bine în opimia edilului şef. Acesta spune că şoferii se vor bucura de un nou pasaj, lărgit la 4 benzi, cu 6 luni înainte de trmenul contractul. Concluziile au fost făcute publice, pe facebook, ca de obicei.

Robu pe santier

CUM MAI STAU LUCRURILE LA PASAJUL POPA ȘAPCĂ?
Astăzi, am fost din nou pe șantier. M-a bucurat să constat și de această dată că se lucrează serios, cu oameni și utilaje conform necesităților.
În vecinătatea șantierului, într-un spațiu închiriat, firma executantă a prefabricat deja culeele, podul și celelalte componente ale pasajului, astfel încât privesc cu optimism săptămâna 21-27 August, în care va trebui ca, din aceste componente, să fie realizat noul pasaj propriu-zis. Evident, lucrările vor continua și după această săptămână, pentru că mai e mult de lucru: la rețelele de utilități, la lărgirea străzilor Popa Șapcă și Antenei -de fapt: la realizarea noii trame stradale, cu carosabil pe 4 benzi, piste de biciclete, trotuare și aliniamente de copaci pe ambele părți- și la sistemul de captare și deversare a apei pluviale. Oricum, sunt toate premizele ca și acest obiectiv, extrem-extrem de important, să fie finalizat cu 6 luni înainte de termenul contractual. Bravo firmei executante!”, a scis Robu pe Facebook.

Perioada de 21 – 27 august despre care vorbeşte Robu este săptămâna când circulaţia feroviară va fi oprită. Autorităţile au dat asigurări că pasagerii trenurilor vor fi preluaţi de autobuze RATT şi transportaţi între gări.

Investiţia de aici se ridică la 24 de milioane de lei. Vă reamintim că în această vară şantierul a stagnat pentru a se realiza descărcarea arheologică.

LĂSAȚI UN MESAJ