14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

Omul obsedat de recorduri și-a făcut 500 de tatuaje și și-a scos toți dinții

Un indian obsedat de recorduri mondiale și-a tatuat 366 de steaguri pe corp și cap, și-a scos toți dinții pentru a băga 500 de paie și peste 50 de lumânări aprinse în gură. Har Parkash Rishi susține că a bătut peste 20 de recorduri și își spune Guiness Rishi.

Bărbatul s-a născut în 1942 în New Delhi, iar obsesia pentru recorduri a început în 1990 când a făcut, împreună cu doi prieteni, o călătorie pe scooter de 1.001 ore. Dorința de a-și vedea numele în Guiness Book l-a făcut să recurgă la acte bizare, printre care să livreze o pizza de la New Delhi la San Francisco sau să mănânce o sticlă de ketchup în mai puțin de patru minute.

Chiar și familia lui este implicată în această aventură. Soția lui, Bimla, deține un record din 1991 pentru cel mai scurt testament din lume: “Totul fiului”.

Ce i-a adus celebritatea sunt tatuajele lui, peste 500 la număr. De profesie producător de componente de mașină, Rishi spune că cel mai greu a fost să bage paiele în gură. “Sunt deținătorul recordului de a băga 496 paie în gură. Pentru acest record, am avut nevoie de spațiu, a trebuit să scot fiecare dinte ca să pot pune un număr maxim de paie”, a mărturisit el.

În prezent, își tatuează fețele mai multor lider politici care se adaugă deja existentelor fețe ale premierului indian Narendra Modi, Barack Obama, Regina Elizabeta și Mahatma Ghandi.

Sursa: totb.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :