Omorâtă în faţa casei de un şofer inconştient, care a fugit de la locul faptei

1087

Tragedia a avut loc în comuna Ştiucă, chiar în faţă casei în care locuia victima. Din primele informaţii, se pare femeia în vârstă de 49 de ani a fost izbită de un autoturism de teren, al cărui şofer a fugit de la faţa locului.

Martorii spun femeia circula pe marginea drumului, în momentul în care a fost lovită de şoferul care a refuzat rămână pe loc. Până la sosirea echipajelor de Ambulanţă femeia a decedat, din cauza traumatismelor suferite şi a hemoragiei interne.

Poliţiştii sosiţi la faţă locului s-au deplasat la domiciliul suspectului, aflat la marginea localităţii, şi l-au ridicat pe acesta pentru audieri. Deşi autoturismul de teren se afla în faţă casei, avariat, şoferul a negat ar fi fost implicat în accidentul rutier şi le-a spus poliţiştilor maşina a fost lovită cu mult timp în urmă.

Poliţiştii îl vor duce pe bărbat la spital pentru recoltarea probelor biologice, pentru a află dacă acesta a consumat alcool.

Bărbatul este cercetat pentru părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor, omor din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Trupul neînsufleţit al femeii a fost ridicat şi transportat la morgă, pentru efectuarea autopsiei.

Sursa: Lugoj Online

LĂSAȚI UN MESAJ