Oile lu’ Cîțu!

242

Ne-am lămurit cu privire la interesul si ingrijorarea politicienilor în ceea ce ne privește!

Este clar pentru tot poporul vaccinat sau nu, că politicienii noștri reușesc să doarmă bine, chiar dacă noi – electoratul lor – suntem speriati de prețuri, pandemie, frig, inflație și altele.

Pentru cei mai mulți dintre noi, negocierile pentru constituirea noului guvern sunt greu de înțeles.

Nivelul extrem de ridicat de “flexibilizare” și “optimizare” este accesibil doar celor initiați.

Noi, ceilalți, așteptăm cu sufletul la gură să aflam în ce constă geniul lu’ Cîțu sau care este soluția miraculoasă din sertarul Presedintelui, care, evident, va rezolva criza politica în care ne-au băgat “neomarxiștii” de la USR.

Dar, înainte să vorbim despre oile lu’ Cîțu, se cuvine să vorbim despre calitățile exceptionale ale actualului președinte PNL.

Competent, vizionar, cu bun simț, inteligent, empatic, cu spirit de echipă, plin de înțelegere pentru popor, iubitor de adevăr, excepțional om politic, negociator de forță, charismatic, orator de excepție, etc.

Sunt convins că – inițial – aceste calițăți au fost descoperite doar de Presedintele nostru!

Evident că, după ce li s-a transmis această revelație , turma de pnl-iști s-a mobilizat sa-l aleagă în poziția de lider. Victoria din Congres ar fi condus la redenumirea turmei de oi a lu’ Cîțu’, în “echipa câștigătoare” din PNL.

Toți am privit și am ascultat osanalele turmei la adresa ciobanului ei, iar acum privim și nu înțelegem de ce se dezic de el. Poate ar trebui să întrebăm oile rătăcite din turmă, de pe la noi, de aicea, ce se petrece cu ciobanul lor !?!

LĂSAȚI UN MESAJ