5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Ofițerii de la Intervenții Speciale au tăbărât din greșeală peste o familie din vestul țării

Acuzații grave la adresa polițiștilor din Reșița. Un bărbat susține că mascații ar fi descins din greșeală în apartamentul său și l-ar fi amenințat cu arma, întreaga scenă petrecându-se în fața copilului său de patru ani. Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a dispus verificări în acest caz.

Reșițeanul Claudiu Halmaci a postat pe pagina sa de socializare imagini surprinse de o cameră de supraveghere amplasată pe scara blocului în care se pot vedea mai mulți polițiști mascați și înarmați care pătrund într-un apartament. Totul s-a petrecut pe 23 februarie, în jurul orei 07.00. Bărbatul spune că este nevinovat, iar mascații i-au provocat distrugeri în apartament și i-au terorizat copilul de patru ani, care se afla în casă în momentul descinderii. Pe imagini se poate vedea, de altfel, cum oamenii legii părăsesc imobilul după aproximativ cinci minute, cu proprietarul acestuia, îmbrăcat sumar, pe urmele lor, filmându-i cu un telefon mobil.

Cu privire la acest caz, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a venit cu precizări abia astăzi, la câteva zile după ce imaginile au fost postate pe pagina de socializare: „În data de 23 februarie, polițiști de la structurile de investigații criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliției Municipiului Reșița au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Reșița, la adresele unor persoane bănuite de furt calificat. În cauză, există presupunerea rezonabilă că, în luna ianuarie 2024, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, ar fi sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei dintr-un autoturism. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase, precum și alte probe și mijloace materiale de probă, persoanele în cauză fiind conduse la audieri. Cu privire la informațiile postate pe rețeaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă, la finalizarea verificărilor urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun”.

Sursa: https://resita.ro/

Alte subiecte :

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

VIDEO: Un cetățean turmentat se dă în spectacol în Complexul Studențesc

Recent, un cetățean turmentat, obișnuit al cartierului, a agasat câțiva studenți. A căutat în tomberoane după mucuri de țigară, și le-a vorbit obscen fetelor...

Citește și :