Obligatoriu victorie pentru ACS Poli

284

ACS Poli caută prima victorie a campionatului în restanța de joi contra lui FC Botoșani. ”Vreau să câștigăm, acesta e cuvântul de ordine” a decretat antrenorul Ionuț Popa.

Fără punct câștigat după primele jocuri în Liga I, gruparea timișoreană vrea să spargă gheața în duelul cu FC Botoșani, restanță din etapa inaugurală. Meciul programat joi va fi abordat ofensiv de bănățeni, care își doresc neapărat victoria.

”Am jucat bine etapele trecute și nu am reușit să câștigăm, acum îmi doresc un joc mai slab, dar să câștigăm. Până acum nu am fost cu nimic mai prejos decât adversarii, dar unele greșeli individuale și maniera de arbitraj ne-au făcut să pierdem jocurile cu echipe de cupe europene.

Este important să câștigăm cele 3 puncte, pentru un moral ascedent. Cu orice preț vreau să câștigăm, acesta este cuvântul de ordine pe care vreau să îl insuflu jucătorilor, să aibă mentalitate de învingător. Am dovedit că putem câștiga cu orice adversar dacă avem și puțin noroc”, a anunțat antrenorul Ionuț Popa.

Meciul dintre ACS Poli și FC Botoșani e programat joi, de la ora 18,30, pe Dan Păltinișanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ