Obligați să joace pe Cluj Arena returul din Continental Shield

135

Încă o palmă dată campioanei Timișoara Saracens, echipă obligată să joace la Cluj un meci capital în privința calificării în Challenge Cup. Returul dublei cu RC Batumi se va disputa pe Cluj Arena în 20 ianuarie.

Rugbiștii timișoreni se văd nevoiți să plece la 300 de kilometri pentru a disputa un meci extrem de important din cupele europene. Pentru a nu se repeta tristul episod din urmă cu un an – meci pierdut la masa verde din cauza terenului înghețat – șefii clubului au decis să mute partida din semifinalele Continental Shield pe cea mai apropiată arenă cu încălzire a gazonului.

”Vom juca pe Cluj Arena pentru că este singura opțiune. Am mai încercat și alte variante, dar până la urmă asta s-a dovedit singura viabilă”, a declarat șeful SCM-ului, Radu Țoancă.

Una dintre variantele studiate de bănățeni a vizat arena lui Saracens Londra, însă s-au lovit de refuzul britanicilor implicați la aceeași dată într-o partidă din Champions Cup.

Dubla dintre RC Batumi și Timișoara Saracens din semifinalele Continental Shield se va disputa în 13 ianuarie, ora 13, în Georgia, respectiv în 20 ianuarie pe Cluj Arena. În cea de-a doua semifinală se vor înfrunta Calvisano (Italia) și Heidelberg (Germania).

LĂSAȚI UN MESAJ