Obligați să învingă Steaua pentru a rămâne în play-off

114

Politehnica Timișoara vrea revanșa în meciul doi al sfertului cu Steaua, din play-off. Handbaliștii bănățeni sunt obligați să învingă pentru a egala situația și a împinge disputa în jocul decisiv.

Studenții sunt conduși cu 1-0 de Steaua București la scorul general după un prim duel cu scandal din play-off. Poli a acuzat arbitrajul părtinitor din meciul de la Chiajna, unul în care au evoluat în inferioritate numerică în mare parte. Timișorenii speră ca partida a doua a seriei să difere față de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână.

”O partidă și mai importantă pentru că am pierdut prima partidă, nu suntem inferiori, trebuie să ne uităm în primul rând la erorile noastre și nu ale altora. Apoi vedem ce putem îmbunătăți în următorul joc. Vrem să jucăm bine în defensivă. Trebuie să abordăm meciul cu atitudine, cu caracter, pentru a ne impune”, a subliniat antrenorul Pero Milosevic.

Pentru Poli este obligatorie victoria pentru a duce confruntarea în decisivul de la Chiajna. Studenții și-au propus să atingă semifinalele care aproape sigur le-ar aduce și participarea într-o cupă europeană din toamnă. ”Acum avem nevoie de două victorii. Am încercat să ne creăm un avantaj la București, dar nu am reușit. Avem meciul acasă și, cu sprijinul publicului, suntem îndreptățiți să credem în victorie”, a întărit extrema Mihai Timofte.

După pățania de la Chiajna legată de arbitraj, conducerea clubului timișorean privește circumspectă delegarea cuplului O. Finață (Arad) și S. Hendrea (MM) la acest meci. Și asta prin prisma faptului că în anii trecuți Poli a avut un episod nefericit la Cluj cu cei doi fluierași. Poli a cerut federației schimbarea cuplului de arbitri însă FRH și-a păstrat decizia…

Partida Politehnica Timișoara – Steaua București se joacă vineri, de la ora 19, în sala Constantin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ