Obișnuit să fure din magazine, prins în flagrant de polițiștii din Timișoara

36

Un bărbat din Sânandrei a fost prins în flagrant de polițiștii locali din Timișoara în timp ce încerca să fugă dintr-un magazin după ce sustrăsese mai multe bunuri. Totul s-a întâmplat pe Bulevardul Dragalina.

După ce l-au legitimat, agenții au descoperit că hoțul avea și alte produse furate dintr-un supermarket din zonă.

”Cel în cauză a fost reținut imediat și legitimat, constatându-se că se numește R.V., are 43 de ani și domiciliul în localitatea Sânandrei, Timiș. De altfel, asupra sa au fost găsite produsele sustrase din magazinul Mega Image, despre care agenta de pază a societății a declarat că bărbatul a încercat să le treacă de casa de marcat fără a le prezenta. Bărbatul a fost predat pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt polițiștilor de la Secția 4, fiind ulterior prezentat procurorului și reținut pentru 24 de ore”, transmis Poliția Locală.

Mai mult decât atât, bărbatul mai are la activ două furturi dintr-un magazin de haine din Iulius Mall și din magazinul DM de pe Calea Circumvalațiunii, comise la finalul anului trecut, pentru care este, de asemenea, cercetat.

LĂSAȚI UN MESAJ