Oase de copil, descoperite într-o garsonieră. Unde erau ascunse resturile umane

337

Oase umane, probabil ale unui copil, au fost descoperite sub cadă, într-o garsonieră din Gorj, poliţia deschizând o anchetă în acest caz.

Un bărbat din Bâlteni, judeţul Gorj, a descoperit, miercuri seara, sub cada garsonierei în care locuia, mai multe oase umane care se presupune că ar proveni de la un copil. Acesta a anunţat Poliţia Gorj, care a deschis o anchetă.

Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a declarat, miercuri seara, că bărbatul care a făcut descoperirea cumpărase de curând garsoniera şi urma să o renoveze.

“Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că a găsit nişte fragmente osoase în locuinţa din localitatea Bâlteni, pe care a achiziţionat-o cu câteva luni în urmă şi o renova. Osemintele au fost ridicate de poliţişti şi depuse la SML Gorj pentru stabilirea naturii acestora”, a spus, conform Mediafax, Lazăr.

Surse din cadrul anchetei arată că există suspiciunea că oasele, care au fost găsite în baie, sub cadă, ar aparţine unui copil.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ