Oamenii de afaceri timișeni au luat un prim puls al ofertei din Portugalia Foto-Video

78

Azi a avut loc la Timișoara un eveniment economic ce ar putea să deschidă noi porți și posibilități de relații comerciale între intreprinzători de la noi din județ și oameni de afaceri de la celălalt capăt al continentului tocmai din Portugalia.
Primul parteneriat de afaceri româno-portughez organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Biroului de Promovare Economică și Comercială din cadrul Ambasadei României din Portugalia, a organizat în sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din piața Victoriei nr.3, evenimentul de primă contactare a celor două părți sub genericul:
Parteneriat de Afaceri România – Portugalia la Timişoara

Mesajele de deschidere și de bun venit au fost rostite de Stana Stoianov, director DREMA din CCIA Timiș. Din partea oaspeților au luat cuvântul Antonio Valente market manager din parte Asociației Antreprenoriale Portugheză (AEP), Paulo VAS, consul onorific al României la Porto și președinte al Asociației Textil Portugheze dar și João Costa, președinte al asociației care reprezintă sectorul textil din Portugalia pe piețele internaționale.
După o scurtă introducere în mersul afacerilor și ofertei ce poate fi pusă la dispoziție părții partenere au pornit discuțiile bilaterale între reprezentații firmelor inscrise la parteneriat.
Delegația oamenilor de afaceri din Republica Portugheză este compusă din reprezentanți a patru companii și trei asociații centrate pe activități în domeniul textilelor și domenii conexe.

Este demn de știut că vizita la Timișoara a reprezentanților companiilor portugheze s-a născut ca urmare a misiunii economice organizată de CCIA Timiș în luna aprilie a acestui an și a semnării Acordului de Colaborare semnat de CCIAT și AEP cu acea ocazie.
Participarea firmelor românești a fost gratuită pe baza invitaţiei tocmai pentru a încuraja astfel de contacte bilaterale ce pot deveni extrem de benefice ambelor părți dacă se găsesc acele marfuri ce pot stârni interes pe piața partenerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ