Oamenii de afaceri din Timișoara ajută medicii: le livrează pizza gratuit

180

Grija pentru comunitate este esențială în vremurile dificile prin care trecem acum. Un restaurant din Timișoara este alături de toate cadrele medicale de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, care, până în acest moment, au reușit performanța de a vindeca cel mai mare număr de pacienți infectați cu virusul COVID-19 din țară.

“Eforturile pe care le depun doctorii și asistenții, zi de zi, 24h din 24, vor putea fi cu greu răsplătite la adevărata valoare, însă, considerăm că susținerea prin gesturi simple, omenești, ajută din punct de vedere moral atât la nivel individual cât și colectiv”, a declarat Mihai Pegulescu, managerul restaurantului.

Restaurantul își ia angajamentul ca pentru următoarele săptămâni să livreze minim 20 de pizza, în fiecare zi de marți la ora 13:00, pentru cadrele medicale din spitalul de boli infecțioase din Timișoara.

“Terasa și bucătăria localului nostru sunt în continuare funcționale, de aceea ne-am gândit să folosim resursele de care dispunem pentru a aduce un minim de ajutor și recunoștință celor care salvează vieți și sunt expuși noului Coronavirus”, mai spune managerul.

Pentru informații suplimentare puteți suna la 0756154515, Mihai Pegulescu, managerul restaurantului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ