O tragedie cumplită l-a smuls pe Cătălin dintre familie și prieteni, la doar 27 de ani. Era un împătimit al body-building-ului

718

Cătălin Ţincu, un tânăr de numai 27 de ani, a murit fulgerător în urma accidentului care a avut loc ieri după-amiază la ieşirea din orașul arădean Ineu. El a condus un BMW şi pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a derapat, intrând în coliziune cu un microbuz condus din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din Galșa.

La locul tragediei a fost chemat imediat elicopterul SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 27 de ani şi a declarat decesul acestuia.

Prăpad în vestul țării! Accident cu 4 victime și un tânăr de 27 de ani mort!

„În urma unui tragic accident de circulație care a avut loc astăzi (n.r. ieri) la ieșire din Ineu, ineuanul Țincu Cătălin a pierdut lupta cu viața… Sunt momente grele pentru toți cei care l-au cunoscut… Sincere Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, spune primarul oraşului Ineu, Călin Abrudan.

Cătălin Ţincu era un tânăr popular în oraş. O spun chiar pe prietenii săi.

„Cătălin Țincu, în împătimit de body-building, un tânăr cunoscut în orașul Ineu și nu numai, s-a stins din viață. A fost personal trainer la o sală de forță din Ineu. A fost ultimul său drum cu mașina pe care și-a dorit-o și de care avea foarte multă grijă, un BMW Serie 3”, a scris pe contul său de socializare, Florinel Bodnar.

Familia şi prietenii săi sunt în stare de şoc.

„În urmă cu doar două luni a avut o postare care îl caracterizează pe Cătălin. A postat o fotografie alături de prietenii săi Dorin și Adi însoțită de un comentariu: „Prietenii trainici sunt cu adevarat una dintre bogatiile vietii!” Din păcate, lui Dorin și lui Adi, familiei lui Cătălin și celor mulți care l-au cunoscut nu le rămâne decât să-și ia rămas bun de la cel care le-a fost apropiat. Șoselele Aradului au făcut încă o victimă…”, scrie Florinel Bodnar.

sursa: livearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ