O timișoreancă a câștigat concursul de frumusețe Miss Global Model of the World

238

Miss România 2016 Ioana Filimon, în vârstă de 27 de ani, a câştigat concursul de frumuseţe Miss Global Model of the World, desfăşurat în Antalya, în perioada 17-29 octombrie. Tânăra timişoreancă a postat pe reţelele sociale un mesaj pentru fani.

Românca originară din Timişoara Ioana Filimon a cucerit şi la concursul de frumuseţe Miss Global Model of the World din Antalya.

Miss România 2016 a obţinut locul I în competiţia la care au participat 26 de concurente.    Aspirantele la titlul de câştigătoare au trecut prin cinci probe:  proba de talent – în care

Ioana a ales să danseze în făină -, prezentarea costumului naţional, defilare în costum de baie, prezentarea rochiei de zi şi rochiei de seară.

Ioana a studiat Inginerie şi Protecţia Mediului şi a făcut primii paşi în modelling din curiozitate, la vârsta de 16 ani, iar de atunci a participat la numeroase competiţii locale şi naţionale.

În anul 2016, tânăra spunea că niciodată nu a câştigat un premiu la fel de important cum este titlul de Miss România 2016. Între timp, timişoreanca a mai câştigat şi locul II la concursul Miss Tourism Universe.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ