14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

O tânără însărcinată cu un italian însurat, a fost omorâtă cu bestialitate

O poveste de dragoste cu sfârşit tragic s-a derulat în Palermo, Italia. O tânără româncă, adoptată de mică de o familie de italieni, a sfârşit sub loviturile de cuţit ale iubitului ei, un italian căsătorit. Bărbatul şi-a ieşit din minţi când fata i-a dezvăluit că este însărcinată şi îi poartă în pântece copilul. Detaliile crimei au ieşit la suprafaţă în timpul procesului.

Italianul Antonino Borgia şi Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza aveau o relaţie de mai mult timp. Fata s-a născut în România dar a fost adoptată în copilărie de o familie de italieni. Anul trecut a început o relaţie cu bărbatul de 51 de ani, care este însurat.

Cei doi se vedeau pe ascuns. Locuiau în apartamente separate din Palermo şi obişnuiau să se vadă seara, când italianul îşi termina afacerile. Bărbatul are activităţi în domeniul construcţiilor.

Relaţia lor avea să se schimbe total în momentul în care Ana Maria i-a spus bărbatului că este însărcinată cu copilul lui. Italianul a refuzat să accepte asta şi ar fi ameninţat-o pe româncă să nu spună nimănui nimic. Între ei a început cearta, iar fata i-a spus individului că dacă nu o va ajuta cu bani va dezvălui toată povestea soţiei bărbatului.

A fost momentul în care italianul de 51 de ani a clacat şi, cu un cuţit, a înjunghiat-o pe fată. Detaliile crimei sunt terifiante şi au fost mărturisite cu lux de amănunte chiar de criminal, în sala de judecată, notează gazzettamolisana.com

A înjunghiat-o în burtă, apoi a fugărit-o şi i-a tăiat gâtul
Faptele au avut loc pe 22 noiembrie 2019. Românca îşi acceptase rolul de amantă, dar totul s-a schimbat când a rămas însărcinată cu bărbatul cu 21 de ani mai mare decât ea. În ziua crimei, fata şi iubitul ei s-au certat în maşina bărbatului, după ce românca îi ceruse 3.000 de euro pentru a ţine totul sub tăcere. Era însărcinată în 18 săptămâni. Când l-a ameninţat pe italian că-i va spune soţiei sale totul, acesta a scos un cuţit şi i l-a înfipt în burtă.

Românca a reuşit să fugă după acest atac, iar italianul, speriat de ce făcuse i-a promis că o duce la spital. Pe drum însă, cei doi s-ar fi certat din nou iar bărbatul a lovit-o pe fată cu un baston în cap, apoi i-a tăiat gâtul cu acelaşi cuţit cu care o înjunghiase.

A încercat să scape de cadavru
Cu maşina plină de sânge şi un cadavru pe scaunul din dreapta, italianul a încercat să-şi acopere urmele. A îngropat-o pe fată pe un câmp şi a încercat să scape de maşină. Doar că, undeva, doi martori au văzut scenele de violenţă şi au alertat autorităţile.

Cadavrul a fost găsit după câteva ore, iar italianul arestat.

Acum, în sala de judecată, sperând să scape de pedeapsa închisorii pe viaţă, criminalul a recunoscut tot.

Detaliile cazului sunt tratate şi în presa italiană, palermotoday.it anunţând că suspectul şi-a ieşit din minţi când românca i-a spus că îl iubeşte şi i-a cerut să divorţeze de soţie pentru a rămâne cu el.

Criminalul îşi aşteaptă acum pedeapsa pentru crimă cu premeditare.
Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :