O tânără însărcinată a murit la Unitatea de primiri Urgențe

15125

O tânără în vârstă de 34 de ani din Brătești, județul Buzău, însărcinată în 33 de săptămâni, a murit la spital după ce i s-a făcut rău acasă și a intrat în stop cardiorespirator.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bratosin, a declarat că unei tinere în vârstă de 34 de ani, însărcinată în 33 de săptămâni, i s-a făcut rău în timp ce era acasă. Rudele au chemat ambulanța, femeia fiind găsită în stop cardiorespirator.

Medicii au început resuscitarea și au dus-o la Unitatea de primiri Urgențe Buzău. „Ne-am mobilizat. S-a format o echipă din medic urgentist, de terapie intensivă, ginecolog și neonatolog. A fost resuscitată, dar nu a răspuns manevrelor. Nici fătul nu a putut fi salvat. Nu s-a mai putut face nimic. Este o tragedie”, a declarat Bartosin, pentru Mediafax.

Trupul neînsuflețit al tinerei fost dus la IML pentru necropsie. Potrivit evidențelor Maternității din Buzău, femeia s-a prezentat aici pentru ultima dată în ianuarie 2009, când a avut prima sarcină.

sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ