O şansă uriaşă pentru studenţii de la Politehnică!

253

Pentru a putea găsi un job potrivit cu pregătirea şi aspiraţiile lor, studenţii de la Universitatea Politehnica au nevoie de o legătură cât mai strânsă cu diversele companii din Timişoara. Exact acest lucru îl face proiectul Liga AC LABS, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică si Calculatoare.

Ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, proiectul constă într-o serie de laboratoare susținute de marile companii de IT&C din Timișoara, pe tot parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. În cadrul acestor laboratoare, studenții au ocazia să pună în practică o parte din teoria învățată, dar și să acumuleze noi cunoștințe în domenii conexe.

Ediția din acest an vine cu o serie de noutăți precum: 5 companii noi care vor susține laboratoare, ajungând la un total de 24 în această ediție, se vor susține laboratoare la care vor putea participa studenți de la alte facultăți decât cele ce țin de IT. În 2016 proiectul a ajuns la un număr record de 773 de studenți înscriși

Deschiderea proiectului Liga AC LABS va avea loc în data de 28 februarie 2017, în amfiteatrul Alexandru Rogojan (D1) al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara, începând cu ora 20:00. La deschidere vor fi prezenţi reprezentanții celor 24 de companii partenere, care vor prezenta cele 33 de laboratoare pe care le vor susține în acest an.

Liga AC LABS se va desfășura pe o perioadă de patru luni, având următorul desfășurător :
– Deschiderea oficială a proiectului: 28 februarie 2017
– Înscrierea participanților: 1-5 martie 2017
– Perioada de teste și interviuri: 6-16 martie 2017
– Selecția participanților: 17-23 martie 2017
– Perioada de desfășurare a laboratoarelor: 27 martie – 2 iulie 2017.

Pentru a afla informații suplimentare cei interesaţi pot accesa site-ul proiectului: https://labs.ligaac.ro/, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi activități pot urmări pagina de facebook: https://www.facebook.com/ligaaclabs cât și contul de instagram: https://www.instagram.com/ligaaclabs/.

Pentru orice altă informație legată de Liga AC LABS doritorii se pot adresa și membrilor echipei de implementare a proiectului Liga AC LABS la numărul de telefon: +40 761 962 699 sau la adresa de e-mail: diana.baila@ligaac.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ