O româncă şi-a „îmbrăcat” BMW-ul cu 1 milion de cristale Swarovski

1624

O româncă, inspirată, probabil, de o tânără din Moldova, care a făcut senzaţie pe străzile din Londra cu un Lamborghini Aventador acoperit de cristale Swarovski negre, și-a decorat BMW-ul Seria 3 cu 1 milion de astfel de bijuterii.

Alexandra Văcăruşi, din Popeşti Leordeni susține că bijuteriile le-a pus ea însăşi pe maşină, „cristal cu cristal”.

Tânăra de 29 de ani decorează obiecte şi este foarte cunoscută în lumea artiştilor, după ce a personalizat multe instrumente muzicale cu cristale. Printre clienții ei se numără Florin Salam, Fraţii Cocoş, Alex de la Caracal, Stana Stepănescu și Narcisa Moisa.

„Această idee de bussines a plecat de undeva de pe net, când am văzut magazinele din Japonia, ţară renumită în acest domeniu, cu obiecte decorate cu cristale, şi am decis să caut să îmi realizez o husă de telefon. După realizarea ei, cei apropiaţi mi-au întipărit în minte un astfel de bussines, pentru că în România nu există. Am zis de ce nu şi, de acolo, totul a mers ca pe roate. Am ajuns să am colaborări cu nume mari din industria muzicală şi să fiu renumită printre artişti”, a declarat Alexandra.

Doar că ambiţia fetei din Popeşti Leordeni nu s-a oprit aici. A vrut mai mult pentru afacerea ei, aşa că s-a gândit să realizeze un proiect unic în România: un BMW încrustat în totalitate cu 1 milion de cristale Swarovski argintii, pe care îl va închiria pentru evenimente de lux.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ