17.2 C
Timișoara
miercuri 22 mai 2024

O reșițeancă premiată printre stelele sportului românesc

27 de sportivi de performanță au fost premiați la cea de-a treia ediție a Galei Trofeelor Alexandrion, organizată de Fundația Alexandrion.

În prezența a peste 300 de invitați, au fost oferite premii pentru cei mai buni sportivi și echipe românești care au obținut rezultate excelente anul trecut. Ceremonia de premiere a avut loc la hotelul Radisson Blu, din București, și a fost transmisă în direct pe TVR HD. Pentru prima dată în istoria Trofeelor Alexandrion, în 2018, Fundația Alexandrion a oferit și patru premii dedicate tinerelor speranțe ale sportului românesc.

Alina Vuc, vicecampioană mondială la lupte libere, a fost și ea premiată alături de numele mari ale sportului românesc actual: Simona Halep, Cristina Neagu sau Horia Tecău.

”Sportivul Anului. La sfarsitul saptamanii trecute, intr-o gala a excelentei in sport, Alexandrion Grup a premiat-o pe reprezentanta Federatiei Romane de Lupte, Alina Vuc, pentru performantele istorice realizate in anul 2017. Multumim pentru initiativa si recunoastere. Felicitari Alina! Felicitari turor celor care au contribuit la realizarile tale! Succes in continuare!” a transmis și Federația Română de Lupte reșițencei Alina Vuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Festivalul Muzicii de Cameră, ediția a XIX-a | VIDEO

Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara – în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă...

Un pod important din Timișoara riscă să nu fie reabilitat prea curând din lipsa banilor

Expertiza arată că podul se află într-o stare necorespunzătoare în privința elementelor de rezistență și a infrastructurii. Reabilitarea Podului Muncii din Timișoara, care face legătura...

Citește și :