O reșițeancă premiată printre stelele sportului românesc

318

27 de sportivi de performanță au fost premiați la cea de-a treia ediție a Galei Trofeelor Alexandrion, organizată de Fundația Alexandrion.

În prezența a peste 300 de invitați, au fost oferite premii pentru cei mai buni sportivi și echipe românești care au obținut rezultate excelente anul trecut. Ceremonia de premiere a avut loc la hotelul Radisson Blu, din București, și a fost transmisă în direct pe TVR HD. Pentru prima dată în istoria Trofeelor Alexandrion, în 2018, Fundația Alexandrion a oferit și patru premii dedicate tinerelor speranțe ale sportului românesc.

Alina Vuc, vicecampioană mondială la lupte libere, a fost și ea premiată alături de numele mari ale sportului românesc actual: Simona Halep, Cristina Neagu sau Horia Tecău.

”Sportivul Anului. La sfarsitul saptamanii trecute, intr-o gala a excelentei in sport, Alexandrion Grup a premiat-o pe reprezentanta Federatiei Romane de Lupte, Alina Vuc, pentru performantele istorice realizate in anul 2017. Multumim pentru initiativa si recunoastere. Felicitari Alina! Felicitari turor celor care au contribuit la realizarile tale! Succes in continuare!” a transmis și Federația Română de Lupte reșițencei Alina Vuc.

LĂSAȚI UN MESAJ