O puștoaică de 16 ani a încercat să iasă din țară cu buletinul altei persoane! Vezi unde voia să ajungă

462

Polițiștii de frontieră arădeni au depistat o tânără în vârstă de 16 ani, din Constanța, care a încercat să iasă din România, folosindu-se de documentul altei persoane.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, județul Arad, s-a prezentat pentru a ieși din țară, călătorind cu un microbuz, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autoritățile din România.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că persoana nu este una și aceeași cu cea din documentul prezentat, motiv pentru care a fost condusă la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetățeanul român M.S., în vârstă de 16 ani, din județul Constanța. În cadrul primelor cercetări aceasta nu a dorit să facă declarații cu privire la documentul de identitate prezentat la controlul de frontieră, relatând doar că a recurs la această metodă fiindcă dorea să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, iar în cauză efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și fals privind identitatea prin atribuirea unei identități reale a altei persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ