O poliţistă s-a împuşcat în picior, în timpul unei misiuni

5841

O poliţistă s-a împuşcat în picior, în timpul unei misiuni, în Bucureşti. Chemată de un apel 112 la o locuinţă în care se presupunea că are loc un furt, agenta a armat pistolul înainte să intre în casă.

Un apel la 112 primit imediat după miezul nopţii a apertat un echipaj de poliţie care s-a deplasat la un bloc de pe Bulevardul Ion Mihalache, în Bucureşti. O poliţistă făcea parte din echipaj şi când agenţii au ajuns la adresa indicată au găsit uşa apartamentului întredeschisă.

Poliţiştii au armat pistoalele, apoi au intrat în casă, unde au găsit doar un câine. Au verificat întreaga incintă, iar când agenta a băgat pistolul în teacă, acesta s-a declanşat. Este vorba despre un pistol Carpaţi.

Glontele a atins-o pe agentă pe coapsă, fiind preluată de o ambulanţă SMURD şi dusă la spital, unde i s-au aplicat mai multe copci şi apoi a fost externată.

1 COMENTARIU

  1. Este bine că nu a ținut pistolul invers ! Unii sunt atât de curioși încât privesc din fața țevii să vadă cum iese glonțul și ce viteză are ! Mamă ce culcaturi,târâșuri și aviație inamică la joasă înălțime cu masca pe figură luam în armată pt. neglijență, armă neasigurată.. indreptarea spre coleg indiferent de glumă, iar în gardă nu mai vb. ! Acuma dracu știe cu cine fac instrucție dar parcă ar fi cu babe ce nu văd și nu aud .

LĂSAȚI UN MESAJ