O nouă poză cu Ludovic Orban fumând la Palatul Victoria, chiar de Ziua Mondială fără Tutun

99

Astăzi este ziua mondială fără tutun. Cu ocazia acestei zile te-ai trezit pe facebook cu o nouă poză cu premierul tău în care fumează şi nu poartă masca cum trebuie. Poza a fost postată de consilierul Liei Olguţa Vasilescu care spune că este făcută chiar în sala de şedinţe.

Această fotografie apare la doar 2 zile după scandalul în care mai mulţi miniştri dar si Ludovic Orban, apar în biroul lui, nepurtând mască iar doi dintre ei fumau. Bineînţeles internauţii au comentat imediat această nouă poză. Pe mulţi dintre ei nu îi deranjează că premierul fumează în spaţiu inchis, ci mai degraba că nu poartă corect mască. Alţii spun că ar fi un război in PNL şi că cineva ar încerca să scape de Ludovic Orban.

„Mai bine renunţă la mizeriile astea cu măşti şi izolări şi distanţari şi lumea îl va agrea mai mult.Nu fumatul e problema ci măsurile luate pe care ei nu le respectă”

„Ca multi alţi sefi din institutiile statului. Cine ii controlează? ??”

„Deja e serial ..cineva vrea sa scape de Orban …chiar unii din partid fac asta”

„E clar, asta e răzbunare, cineva de lângă el trimite pozele PSD-istilor ca sa scape de Orban”

Ludovic Orban riscă aşadar o nouă amendă. 1000 de lei pentru că nu poartă corect masca şi 500 de lei pentru fumatul în spaţiile publice închise.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ