O mână de oameni pe „Dan Păltinișanu”. Ar fi fost mai mulți, desigur, dacă n-ar fi fost la miting. Ar fi fost cu vreo sută în plus

296

În fața revelației acestui sezon, Gaz Metan, singura nou-promovată, ACS Poli a reușit o remiză care a eliberat-o de ultimul loc, pe care acum a trecut ASA 2013, la punctaj egal cu alb-violeții.

Cu un singur străin în primul ”11”, croatul Soljic, singura achiziție a iernii printre titulari, cu nu mai puțin de șase timișoreni la start, elevii lui Ionuț Popa au intrat cu un scor alb la cabine.

Zeița Fortuna le-a surâs după o oră de joc. Mai întâi, croatul medieșenilor, fundașul stânga Rugasevic, a fost eliminat. După cinci minute, Doman, găsit cu o pasă lungă, deschide scorul.

Și totuși, în inferioritate numerică, Gazul a egalat. Autor, la un corner, suceveanul Buziuc, abia intrat.

Despre terenul jalnic, nimic nou. Timișoara nu este în stare, fără a fi avut o iarnă ca-n alte părți ale țării, să prezinte o suprafață decentă de joc. Deja ne-am făcut de râs, la rugby, în Europa. Chiar nu se poate rezolva problema asta?

O mână de oameni, luni seara, pe ”Dan Păltinișanu”, la debutul oficial din acest an al fotbalului timișorean. Ar fi fost mai mulți spectatori, desigur, dacă n-ar fi fost în Piața Operei, la mitingul de protest cel de toate zilele, din acest început de februarie. Sigur că ar fi fost mai mulți. Cu vreo sută în plus.

Ce păcat că eforturile acestei echipe tot mai frumoase nu sunt susținute de un proiect menit a readuce lumea la meciuri!

În următoarea etapă, vineri, de la ora 17:30, ACS Poli va juca în deplasare cu ASA 2013, dar la Cluj, pe arena CFR-ului, stadionul din Tg. Mureș având, în continuare, gazonul într-o stare deplorabilă. Va fi derby-ul celor două codașe.

LĂSAȚI UN MESAJ