O floare pentru o carte la „Casa Artelor” VIDEO

209

La Timişoara, se sărbătorește astăzi, sub directa coordonare a Consulatului Onorific al Spaniei la Timișoara, şi implicit al Consulului onofic Jose Miguel Vinals, Ziua Internațională a Cărții. Ziua de 23 Aprilie înseamnă carte, dragoste şi primăvară.

La Barcelona, evenimentul este cunoscut sub numele Sant Jordi și în această zi, femeile oferă bărbaților cărți, iar bărbații oferă în schimb, trandafiri. Acest obicei, aflat deja la cea de-a doua ediţie este sărbătorit în această duminică, de 23 aprilie, și în orașul de pe Bega.
Evenimentul se derulează pe durata întregii zile, între orele 10:00 și 20:00 la Casa Artelor unde au loc: lansări de carte, lecturi, ateliere pentru copii și adulți, teatru, dans, muzică, pictură, premii și multe alte surprize.

Între invitații speciali se numără scriitorul francez Grégory Rateau, poetul român Marin Mălaicu Hondrari, autorul Robert Tari, scriitorul român Tudor Crețu sau poetul sârb Slavomir Gvozdenovici.

Mai sunteţi încă aşteptaţi să veniţi cu mic, cu mare, în curte cu castan, ca să vă bucuraţi de o duminică “ca la carte”!

LĂSAȚI UN MESAJ