O fetiță de 4 ani a căzut de la etajul doi, al unui bloc din vestul țării. Micuța, în stare gravă, transportată cu elicopterul SMURD

808
elicopter smurd

Fetiță de 4 ani în stare gravă, după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Deva. Totul s-a întâmplat în această dimineață, la un imobil de pe strada Mihai Eminescu. Din informațiile noastre, părinții copilei erau plecați de acasă, iar micuța a fost lăsată în grija unei alte persoane.

La un moment dat, persoana respectivă ar fi coborât până la un magazin alimentar, iar fetița a fost lăsată singură în casă pentru scurt timp. A mers la geamul de la bucătărie, a vrut să se uite pe fereastră, dar, din nefericire, copila a căzut de la înălțime.

„Un echipaj de ambulanță a fost solicitat să intervină în Deva, în cazul unei fetițe de aproximativ 4 ani, căzute de la înălțime. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu medic, care a găsit fetița conștientă, cooperantă. Prezenta multiple escoriații, contuzii și a fost stabilizată la fața locului și transportată la UPU Deva, pentru investigații suplimentare. În urma investigațiilor, potrivit colegilor din UPU, fetița ar prezenta o fractură la nivelul coloanei și o fractură la nivelul bazinului”, a declarat pentru „Ziar de Hunedoara” purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

Micuța a fost preluată de un elicopter SMURD și dustă la Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ