13.6 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

O fetiță de 3 ani s-a accidentat pe toboganul de la locul de joacă amenajat pe malul unui lac din vestul țării

O fetiță în vârstă de 3 ani și câteva luni s-a accidentat destul de grav în această seară, iar rana produsă cu acest prilej a necesitat intervenția Ambulanței și prezența Poliției. Evenimentul, care era să se sfârșească chiar mai urât, s-a produs în timp ce copilul încerca să se dea pe toboganul amenajat în locul de joacă improvizat pe plaja Lacului Ghioroc.

Familia Boroș, din Arad, a riscat să-și lase fata să se joace nestingherită pentru câteva minute… având încredere în „investițiile” Consiliului Județean de dată recentă – doar că îndată ce a urcat pe tobogan, copilul s-a înțepat într-un cui, lăsat neizolat, în zona ochiului, rana producând o sângerare abundentă.

La fața locului, polițiștii au încercat „să-i scoată din ecuația vinovaților” pe administratorii spațiului, dând vina pe părinții care nu au însoțit copilul pas cu pas.

Aceștia vor depune o plângere scrisă față de cele întâmplate.

Sursă: criticarad.ro

Alte subiecte :

Un nou palat istoric al Timișoarei a fost renovat și arată splendid acum

Una dintre clădirile de referință ale Timișoarei, Palatul Ciobanu, este prima care a îmbrățișat tema țăranului român, dar și ultima care a fost ridicată...

Ordine și siguranță publică la meciul dintre AFC UTA Arad – FC Petrolul Ploiești

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidei de fotbal din cadrul "SuperLigii...

Citește și :