32.2 C
Timișoara
luni 24 iunie 2024

O fetiță de 10 ani, aflată în comă la spital după ce mama ei i-a stropit hainele cu soluție pentru oi

O fetiță de 10 ani din Caraș-Severin se află în comă a Spitalul Louis Țurcanu, după ce mama ei i-a stropit hainele cu soluție pentru oi. Femeia a vrut să scape de purecii din casă, așa că a hotărât să stropească locuința și hainele copiilor cu soluție antiparazitară.

S-a întâmplat joi seară. Fetiței i s-a făcut rău, iar părinții au chemat ambulanța. Micuța a fost dusă la Caransebeș și fiindcă starea i s-a înrăutățit, a fost transferată de urgență la Spitalul Louis Țurcanu.

Fetița se află încă în comă, dar medicii spun că își va reveni. „Starea fetiţei este ameliorată. A venit într-o stare extrem de gravă (…). Actualmente este ameliorată, dar în continuare prezintă semne de gravitate”, spune Mihai Gafencu, directorul Spitalului Louis Țurcanu.

Medicul atrage atenția că produsele de uz veterinar sunt toxice și că ele nu trebuie folosite cu alte scopuri. „De insistat cred că ar fi asupra folosirii unor substanţe extrem de toxice, care sunt dedicate uzului în exclusivitate veterinar, nişte insecticide care sunt împotriva unor paraziţi de ordin animal şi care nu au ce să caute folosite în condiţiile aplicării pe pielea omului. Ele trec prin pielea omului, intoxicaţia nu este neapărat prin ingestie”, spune Mihai Gafencu, directorul Spitalului de Copii din Timişoara.

Din cei trei copii ai familiei, fetița este singura aflată la spital.

 

Sursă: G4Media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Clarificări privind sprijinul pentru tinerii fermieri

Având în vedere informațiile eronate transmise în spațiul public, MADR face următoarele precizări: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale derulează două măsuri de sprijin privind instalarea...

Piața Libertății a devenit stadion la meciul cu Belgia al Echipei Naționale

Sâmbătă, 22 iunie, în Piața Libertății inimile a mii de timișoreni au bătut în sincron pentru echipa  națională  la  meciul  România - Belgia. Meciul...

Citește și :