O femeie s-a aruncat într-o căpiţă de fân căreia i-a dat foc

252

Incident şocant, luni, în localitatea Şuiug, comuna Abram, unde o localnică s-a aruncat într-o căpiţă de fân căreia i-a dat foc.

„În localitatea Şuiug a fost mobilizat un echipaj de prim ajutor calificat al Detașamentului de pompieri Marghita, dar, din nefericire pentru victimă, nu s-a mai putut face nimic, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viața”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, Camelia Roşca.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările evenimentului. Cert este că femeia, care avea 69 ani, a murit în chinuri groaznice, având arsuri de gradul 3 pe mai bine de 50% din suprafața corpului.

La locul tragediei s-a deplasat echipaje de la Postul de Poliţie Abram, cel de la Secţia 4 de Poliţie Rurală Marghita şi criminalişti de la Poliţia oraşului Marghita care au declanşat o anchetă pentru moarte suspectă.

„Circumstanţele în care s-a produs decesul urmează să fie stabilite în urma necropsiei. Nu există suspiciuni de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Din primele informaţii, femeia ar fi avut datorii şi, luni, a decis să-şi pună capăt zilelor. A aprins căpiţa de fân, şi-a turnat două sticle de diluant pe haine şi a sărit în foc.

„A murit carbonizată. Nu am mai avut cum să o ajutăm”, a explicat şi şeful SMURD-UPU Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ