25.6 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

O femeie, la un pas să fie violată într-un Mall. Violatorul a fost pus pe fugă de femeia de serviciu din incintă VIDEO

Bărbatul de 35 de ani care a încercat să violeze o femeie în vârstă de 45 în toaleta Centrului Comercial Drumul Taberei, din sectorul 6, a fost prins și predat polițiștilor de o femeie de serviciu și de alți clienți ai centrului.

Surse din poliție au declarat, pentru Libertatea, că victima a țipat în momentul în care a fost agresată, iar femeia de serviciu, care se afla în apropierea toaletei, a intervenit, împreună cu un client aflat în zonă.

Agresorul s-a speriat și a vrut să fugă, ieșind din toaletă. Camerele de supraveghere din centrul comercial în care a avut loc incidentul au surprins momentul în care bărbatul, cu fața acoperită de o glugă, iese din toaletă, urmat de o femeie care îl lovește și fuge.

Apoi apar femeia de serviciu și un client al magazinului, care îl ia la rost pe agresor, iar angajata de la curățenie aruncă după acesta cu o mătură. La final, se vede un angajat de la serviciul de pază care aleargă după bărbat.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 18:00. După ce a fost sesizată Poliția, bărbatul aflat sub influența substanțelor interzise a fost depistat, imobilizat și dus la secție.

”Acesta a fost identificat, audiat, iar  în urma cercetărilor, cel în cauză a fost reținut și prezentat magistraților. Nu are antecendete penale”, precizează Poliția București.

Cercetările sunt continuate de Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol.

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Video aici:

https://www.libertatea.ro/stiri/video-barbatul-care-a-incercat-sa-violeze-o-femeie-in-toaleta-centrului-comercial-din-sectorul-6-prins-de-femeia-de-serviciu-si-de-clientii-magazinului-3369458

Sursa: www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Școala Gimnazială 25 are o nouă sală și un teren de sport

La Școala Gimnazială 25 din zona Girocului noua sală de sport și noul teren sunt finalizate, iar primăria a efectuat recepția...

Citește și :