21.2 C
Timișoara
luni 15 aprilie 2024

O farsă postată pe internet i-a derutat pe unii posesori de iPhone 7 -VIDEO

Mai mulţi posesori de iPhone 7 şi-au distrus telefoanele nu s-au prins că videoclipul în care erau sfătuiţi să-şi dea gaură cu bormaşina în telefon pentru a face loc mufei pentru căşti era de fapt o glumă.

   Ei au pierdut peste 700 de euro. TechRax este un canal de YouTube, care conţine tot felul de filmuleţe trăsnite, în care sunt prezentate experimente cu gadget-uri. Însă foarte des este vorba doar de nişte farse. Aşa cum este şi cazul clipului în care posesorii de iPhone 7 sunt sfătuiţi să-şi dea gaură cu bormaşina pentru a-şi face singuri jack-ul pentru căşti. Unii utilizatori naivi au urmat sfaturile prezentate în materialul video şi şi-au distrus telefoanele noi-nouţe, transmite „Daily Mail”.

  „Am încercat metoda asta şi m-am ales cu un ecran distruş care nu mai merge. Am comis cea mai mare greşeală din viaţa mea”, a scris o persoană la secţiunea de comentarii a filmuleţului. Altul a povestit că lui nu i-a reuşit experimentul, iar iPhone-ul său nu mai porneşte. Au existat şi persoane care au cerut mai multe lămuriri şi detalii despre această tehnica, iar o parte din comentatori i-au ironizat pe cei care au muşcat momeala. Până acum, clipul a fost vizualizat de peste 8 milioane de ori.

  Dacă vrei să-ţi cumperi un iPhone 7, în niciun caz nu trebuie să dai o gaură cu bormaşina pentru a asculta muzică la căştile cu fir, căci telefonul vine cu un adaptor special, care îţi permite să le conectezi la telefon prin intermediul Lighting Porţ adică acolo unde bagi încărcătorul. Apple a transmis că a renunţat la jack-ul pentru căşti pentru a face mai mult loc pentru componentele interne, dar şi pentru a promova căştile sale wirelesş numite AirPod.

sursa: radioresita.ro

Alte subiecte :

Citește și :