O deputată a fost mușcată de un câine: „Sângeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt”

166

Adriana Săftoiu a fost atacată de un câine de talie mare în zona Greenfield din Băneasa. Deputata a ajuns la Institutul Balş. Deputata Adriana Săftoiu povesteşte pe Facebook cum a fost atacată de un câine de talie mare, dumincă, în timp ce se afla în zona Greenfield din Băneasa.

Când a ajuns la Institutul Balş pentru a face vaccinul antirabic a aflat că alte două persoane, din aceeaşi zonă, se prezentaseră în în decurs de câteva ore atacate de acelaşi câine. „Îmi făceam tura de paşi, mereu pe acelaşi traseu – Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colţii lui – un câine imens, negru cu alb, lăţos. Am continuat să merg cu faţa la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe raft şi am turnat din greu.

Am oprit o maşină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în maşina mea şi am mers direct la urgenţe la Elias. Trei plăgi, din fericire doar una profundă. De acolo, la Balş pentru antirabic. În faţa mea – încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din faţă îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Acelaşi. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteţi a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un câine cu aceleaşi semnalmente. Am anunţat primăria sectorului 1. E o zonă unde sunt mulţi copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă.“

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ