37.2 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

Anamaria Nicoleta a fost găsită la câteva ore după ce părinții au anunțat poliția

ACTUALIZARE

Fata a fost găsită într-un parc din zona Dâmbovița. Din fericire, tânăra este în siguranță. Polițiștii că nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Anamaria Nicoleta Vior a plecat de acasă duminică, 23 iunie, ora 17:30. Ea a plecat în parc, însă nu s-a mai întors. Fata are 13 ani și a dispărut dintr-un parc din Calea Șagului.

Văzând că cea mică nu se mai întoarce, rudele îngrijorate au alertat poliția. Tânăra are 1,50 m și o greutate de 40 de kilograme.

Are păr lung, șaten. Când a plecat de acasă purta un tricou alb, pantaloni scurți negri, pantofi de sport de culoare crem. Tânăra are și o ochelari de vedere mov.

Oricine poate oferi detalii cu privire la situația ori locația fetei este rugat să sune prin serviciul 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată secție de poliție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Aquatim a semnat două contracte de finanțare prin PNRR

Aquatim a semnat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, două Contracte de Finanțare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în vederea implementării a...

Timișorenii vor avea un nou punct de prim ajutor împotriva caniculei

Un nou punct de prim ajutor împotriva caniculei se va deschide începând de luni, 15 iulie, în Piața Badea Cîrțan, după cum anunță Direcția...

Citește și :