O companie britanică oferă 5.000 de lire pe lună medicilor români care vor să lucreze part-time, pe calculator

613

O farmacie online din Marea Britanie recrutează medici de familie români, care vor să lucreze din ţara noastră, online şi cu normă parţială, pe salarii de peste 5.000 de lire sterline pe lună. Pentru acest salariu, medicii români vor prescrie medicamente pacienţilor farmaciei, în baza chestionarelor online, completate de către aceştia, scrie economica.net.

O agenţie de plasare de personal medical recrutează medici de familie români care vor să lucreze în timpul liber din ţară pentru o farmacie online din Marea Britanie. Medicii români vor prescrie medicamente pacienţilor farmaciei, în baza chestionarelor online, completate de către aceştia. Ulterior, farmacia le va elibera pacienţilor medicamentele prescrise de medicii români.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească medicii de familie români care vor să lucreze în acest post.

În primul rând, medicii trebuie să fie înregistraţi la Colegiul Medicilor din Marea Britanie. De asemenea, medicii trebuie să ştie limba engleză ca să se califice pentru acest post. Sunt avantajaţi la angajare cei care cunosc şi germana, însă aceasta nu e condiţie eliminatorie, potrivit anunţului de recrutare.

Medicii vor lucra online, din România, circa 3 ore şi jumătate pe zi. Detalii, la acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ