O binevenită gură de oxigen pentru un spital din Vestul țării. Cum a ajutat mediul privat la dotarea unei secții a spitalului, la standarde europene…

1006

Secţia de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost dotată de către două companii cu mobilier medical şi electrocasnice. Valoare dotărilor se ridică la 40.000 euro, ceea ce oferă un un plus de confort pentru cei internaţi.

Dotările constă în paturi, saltele, canapele, aparatură electrocasnică, cărucior de medicamente, televizoare, frigidere, cuptoare cu microunde, aparate de aer condiţionat. Necesara gură de oxigen pentru unitatea sanitară a fost posibilă cu ajutorul Webasto România și Baupartner Construct – în baza unor contracte de sponsorizare încheiate cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Un ajutor bine venit de la cele două firme atât pentru pacienţi cât şi pentru personalul medical. Astfel, atât cei internaţi cât și cei care se ocupă de aceștia vor beneficia de un confort sporit, conform standardelor europene.

LĂSAȚI UN MESAJ