5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

O bătrână de 85 de ani a ,,băgat în groapă” 3 oameni! Între timp, a venit și decizia Justiției în acest tragic caz

O bătrână care a provocat un accident mortal, după ce a traversat printr-un loc nepermis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Nenorocirea s-a întâmplat în 2019, în Neamţ, iar trei oameni au murit atunci din imprudenţa femeii care acum este obligată la plata unor daune uriaşe.

Bătrâna a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, asta după ce a fost găsită vinovată de producerea unui accident în urma cărui 3 persoane au murit. Totul s-a întâmplat pe drumului european E25, la sfârşitul anului 2019. Atunci femeia a traversat strada fără să se asigure prin loc nepermis iar un şofer în încercarea de a o evita ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent de o altă maşină.

Tragedia a dus la pierderea a trei vieţi. Instanţa a mai decis că femeia trebuie să achite rudelor celor decedaţi daune în valoare de 170.000 de euro, bunurile acesteia fiind puse sub sechestru, valoare lor fiind mult mai mică decât daunele ce ar trebui plătite. Totodată, bătrâna ar trebui să presteze o perioadă şi muncă în folosul comunităţii.

sursa: https://observatornews.ro

Alte subiecte :

Conacul Mocioni: expoziție dedicată la Timișoara și artă stradală la Foeni

După trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Începând cu ziua de...

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

Citește și :