O bătaie în ușă, la ora 3 dimineața, a ridicat-o pe o timișeancă din pat. E teribil ce a urmat când femeia a deschis

3638

Întâmplare incredibilă la Lugoj. O femeie a ajuns la spital după ce, susține ea, un individ i-a bătut la ușă dimineața la ora 3.

Femeia locuiește pe strada Caransebeșului într-o curte comună și ar fi fost trezită din somn de câteva bătăi în ușă. Foarte liniștită, aceasta a deschis ușa, numai că în momentul imediat următor a văzut cum un individ îi aplică o lovitură cu un par, direct în cap. Femeia a picat în genunchi și a strigat după ajutor, soțul acesteia sărind din pat să vadă ce se întamplă. Găsindu-și soția într-o baltă de sânge, bărbatul a sunat disperat la 112 și a cerut ajutorul poliției și ambulanței. Femeia a fost transportată cu ambulanța la spital unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au reușit să dea de urma agresorului chiar dacă acesta a fugit imediat după faptă și au constatat că este vorba de un bărbat de 21 de ani care ar fi fost de mai mult timp în conflict cu victima. Oamenii legii au anunțat că îl cercetează pe agresor pentru loviri și alte violențe.

sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ