O bănăţeancă face furori pe Facebook după ce şi-a făcut un selfie pe stradă cu preşedintele Austriei

4919

V-aţi putea imagina că mergeţi pe stradă, în oraş, şi vă întâlniţi cu preşedintele Klaus Iohannis, fără SPP şi faceţi un selfie cu el?

Probabil vă spuneţi că aşa ceva nu se poate. Ei bine, poate în România nu se poate. Ceva mai la vest, în Austria, se pare că nu e chiar atât de anormal.

„Ştii momentul acela când mergi în oraş şi faci selfie cu Alexander Van der Bellen, preşedintele Austriei? Eu ştiu! I love this country!”, a scris pe contul ei de Facebook o studentă bănăţeancă din Reşiţa, care a postat şi selfie-ul făcut cu preşedintele Austriei.

Poza a fost realizată, după cum spune studenta, la o plimbare în oraș, unde, fără gărzi de corp și alte coloane oficiale, a putut fi întalnit Alexander Van der Bellen, președintele în exercițiu al Austriei.

Președintele austriac nu este ”la prima ispravă” de acest gen, el fiind surprins de mai multe ori umblând pe stradă sau mergând la cumpărături ca un simplu cetățean care nu iese cu nimic în evidență.

Alexander Van der Bellen a fost învestit joi, 26 ianuarie, în funcţia de preşedinte al Austriei, devenind primul şef de stat al ţării susţinut de un partid de opoziţie.

Fostul lider al Verzilor a depus jurământul în parlament, după ce l-a învins pe rivalul său de extremă-dreapta Norbert Hofer în alegerile din decembrie, cu 53,8% din voturi, în urma scrutinului din decembrie 2016.

selfie-presedintele-austriei

LĂSAȚI UN MESAJ