Numărul persoanelor izolate la domiciliu, în Timiș, se apropie de 1.400

113

Numărul persoanelor izolate la domiciliu în județul Timiș se apropie de 1.400. De asemenea, numărul celor carantinați a depășit pragul de 120.

”La data prezentului comunicat, la nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt 122 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 1379 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, a transmis DSP Timiș.

 

La Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara se află internate 31 persoane (confirmate pozitiv cu COVID-19), din care 4 persoane din judeţul Timiş.

Starea generală a pacienților confirmați și internați în spital este bună.

În cursul zilei de joi, a mai fost internat un pacient de sex masculin, de 52 ani, suspect cu infecţia COVID-19, simptomatic (febra, cefalee, tuse productiva). Acesta a venit din Austria in 14.03.2020 si se afla în autoizolare.

Până în acest moment, de la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara au fost externate 22 persoane, după două teste negative consecutive.

În cursul zilei de ieri, la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara s-au lucrat 114 teste pentru depistarea infecţiei cu COVID-19).

Nu au fost persoane transferate (confirmate pozitiv cu coronavirus) la alte spitale.

În județul Arad, vineri, la ora 09:00, în centrele de carantină erau cazate 137 de persoane și 665 se aflau în izolare la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ