Nu va uita niciodată seara de dinaintea Ajunului. Prin ce momente a trecut o tânără din vestul țării

1255

Crăciunul va fi, cu siguranţă, unul şi mai fericit pentru o tânără orădeancă, al cărei iubit a format din afişe lipite pe zidul Cetăţii din Oradea, întrebarea: „Lois, vrei să fii soţia mea?”. La fix doi ani de când s-au cunoscut şi fix în acelaşi loc…

Evenimentul a fost împărtăşit BIHOREANULUI chiar de viitorul mire, Mihai Florea.

„Ne-am cunoscut acum fix 2 ani şi ne-am dus la prima noastră întâlnire la cetate, la fel am făcut şi în seara aceasta, ea ştiind ca se tine la cetate targul de craciun, am mers acolo neştiind ce o aşteaptă. Am fost amândoi emoţionaţi. Şi a spus…DA!”, a povestit Mihai, în vârstă de 25 de ani.

Iubita lui, Lois Faina, are 24 de ani. Ambii sunt absolvenți ai Universității din Oradea. Ea a terminat un masterat în Ştiinţe Economice, iar el Facultatea de Inginerie Electrică. Acum, lucrează împreună la o casă de schimb valutar.

La momentul special de sâmbătă seară au fost doar ei doi. Şi Marius, paznicul Cetăţii, care, după cum  povesteşte Mihai, i-a fost complice. De altfel, tocmai de aceea momentul nu a fost filmat de nimeni. A fost totul simplu și emoționant.

„Am ieşit să luăm masa în oraş, sărbătorind 2 ani de când suntem împreună, după care am mers la Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii, urmând sa mergem şi la Cetate tot la Târg, ea neştiind ca acolo Târgul s-a terminat în 17 Decembrie. Am pregătit cu tatăl lui Lois mesajul pe zidul Cetăţii, am pregătit un buchet de trandafiri şi, desigur, inelul de logodnă. Am fost ajutat de paznicul Marius, care a pus buchetul de flori înainte sa ajungem într-un loc la intrarea în Cetate. După care am ajuns cu Lois, şi am întrebat-o: «oare ce-i cu buchetul acesta?».Am luat inelul, m-am pus în genunchi şi am cerut-o de soţie. Aveam mai multe idei, dar am ales ideea cea mai simplă şi cu însemnătate aparte”, a mai spus viitorul mire.

Tânăra a fost foarte emoţionată de întreaga întâmplare și a acceptat pe loc.

Cei doi estimează că nunta va fii vara viitoare. Casă de piatră!

cerere-in-casatorie-cetatea-oradea-01

LĂSAȚI UN MESAJ