Nu mai sunt bani pentru oxigen! Spital din Timiș, în pragul unei crize majore!

295

În ciuda asigurărilor date de către Primăria Lugoj, spitalul din municipiu trece printr-o criză care provoacă îngrijorarea medicilor.

Mai mulți reprezentanți ai spitalului s-au adresat jurnaliștilor și solicită intervenția de urgență a Ministerului Sănătății pentru rezolvarea mai multor probleme care pot avea consecințe grave asupra pacienților, notează lugojinfo.ro

Din cauza datoriilor, furnizorul de oxigen a anunțat conducerea spitalului că nu mai poate acorda produsele sale pentru unitatea medicală din Lugoj. Managerul instituției, medicul Erwin Floroni, a confirmat situația reclamată de către colegii săi, însă a refuzat să emită alte comentarii precizând că face eforturi pentru ca lucrurile să revină cât de cât la normal.

Primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea a susținut în ultimii ani că oferă destui bani spitalului, insă și această situație arată că lucrurile nu stau deloc bine la SML. In urmă cu doar câteva luni, consiliul local a virat în regim de urgență o sumă de bani după ce furnizorul de hrană a anunțat că lasă fără mâncare pacienții internați în spital.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ