Noul an școlar bate la ușă! Cum își întâmpină elevii Școala Gimnazială din Dumbrăvița-video

538

Şcoala Gimnazială din Dumbrăviţa e pregătită pentru începerea noului an şcolar 2017-2018, din toate punctele de vedere.

,,Ne pregătim atât din punct de vedere material, cât şi spiritual. Din punct de vedere material au fost executate o serie de reparaţii curente, zugrăveli, igienizare, reparaţii la gardul şcolii, a fost reparat mobilierul şcolar, grupurile sanitare, totul pus la punct pentru deschiderea noului an şcolar 2017-2018, deschidere ce va avea loc luni, 11 septembrie, începând cu ora 8.30, în curtea şcolii”, a spus directorul Şcolii din Dumbrăviţa, Adrian Nicola.

Primăria a achiziţionat şi două clase modulare, cu o suprafaţă de 70 mp, unde vor învăţa 30 elevi. Acestea au fost amplasate în curtea şcolii, lângă sala de evenimente.

,,Noul an şcolar a fost o provocare atât pentru noi, cât şi pentru elevii noştri, cu modificări de legislaţie, la clasa a V-a fiind introduse unele modificări. Mai aşteptăm să primim manuale, însă ne vom adapta şi pe parcursul anului şcolar”, a mai spus Adrian Nicola.

La Dumbrăviţa, anul şcolar ce urmează va fi foarte bogat: vor funcționa patru clase pregătitoare la limba română, cu peste 900 copii, în total, la şcoală şi la grădiniţă.

LĂSAȚI UN MESAJ