Nouă oameni convocați în națională

75

Cei nouă internaționali ai campioanei au făcut calea întoarsă la București pentru o nouă convocare în tricoul echipei naționale pentru duelul cu Germania din 12 martie.

SCM Timișoara Saracens a trimis cei mai mulți rugbiști la următoarea acțiune a echipei naționale a României. Nouă oameni ai campioanei sunt de astăzi în cantonamentul Stejarilor de la București în vederea partidei de la sfârșitul săptămânii cu Germania.

Numărul convocărilor din tabara banatenilor putea fi și mai mare dacă Cătălin Fercu ar fi fost apt, însă fundașul Timișoarei și al naționalei s-a accidentat la ultima partida, cea cu Rusia, și este indisponibil mpentru acest meci. În schimb colegii săi de la club, Andrei Rădoi, Eugen Căpățână, Valentin Popârlan, Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, Jody Rose, Paula Kinikinilau, Mădălin Lemnaru și Stephen Shennan au intrat deja în programul gândit de selecționerul Lynn Howells.

Următorul meci al României are loc în 12 martie contra Germaniei, la Iași, pe stadionul Emil Alexandrescu, de la ora 14 televizat pe Dolce Sport 1 și pe site-ul federației rugby-tv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ