Noua maternitate de lângă Spitalul Județean prinde contur, dar nu în ritmul dorit de autorități

47

Șantierul noii maternități pe care Consiliul Județean Timiș o ridică lângă Spitalul Județean înregistrează mici întârzieri, însă construcția a ajuns la etajul al patrulea.

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, a inspectat șantierul, împreună cu constructorul, și a precizat că sunt mici întârzieri la structura de rezistență, care au fost generate de contextul dificil de pe piața construcțiilor. În plus, birocrația cauzează unele dificultăți, a mai spus Nica.

“S-a avansat pe șantier, însă progresul este ușor încetinit față de așteptări. Sunt mici întârzieri la structura de rezistență generate de contextul dificil de pe piața construcțiilor și avem dificultăți cauzate de birocrație. Din fericire, toate pot fi rezolvate prin eforturi comune ale beneficiarului, prestatorului, supervizorului și finanțatorului”, spune Alin Nica.

Totuși, președintele Consiliului Județean Timiș s-a declarat optimist că șantierul va avansa bine, problemele urmând să fie rezolvate prin eforturi comune ale beneficiarului, prestatorului, supervizorului și finanțatorului.

Sursa. http://www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ