Nouă expoziție de mobilă

47

CCIAT invită publicul timișorean la cea de-a treia ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, , organizată in perioada – , în cadrul Centrului Regional de Afaceri, bulevardul Eroii de la Tisa nr.22.
◾️ se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.
◾️ reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesați să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.
◾️La standurile vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decorațiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.
Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA:
– Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design;
– Gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte;
– Mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele;
– Consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
– Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.
Intrarea este
Totul se întâmplă între – după programul: Joi-Sâmbătă 10:00 – 20:00 și Duminică 10:00 – 18:00
Informații la telefon: 74 E-mail: roxana_bonchis@yahoo.com ( ș – organizator expo);
Evenimentul are loc la sala de expoziții de pe bulevardul Eroilor de la Tisa, Nr 22 – Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ