22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Noua echipă de conducere a ALDE Timiș va fi compusă 80% din tineri! VIDEO

Deși nu au realizat un scor prea onorabil la scrutinul de acum mai bine de o lună în urmă membrii ALDE Timiș au găsit cauzele dar și soluțiile ce se vor lua în curând. Voturile destul de puține adunate de ALDE au fost puse pe seama prezenței destul de masive la urne. Cei ce simpatizau cu ei au fost în număr constant, dar votul masiv a diluat rezultatele. Acestea au mers la multe alte formațiuni.

Primele măsuri ce se vor lua va fi cea de a desființa toate birourile județene acolo unde filialele respective nu au trecut pragul minim de cinci procente.
Măsura deși foarte dură este menită de a aduce un suflu nou și mai proaspăt în actul de conducere al filialelor județene. Este demn de a menționa că în această situație se află nu mai puțin de 37 de organizații județene.
La nivel de Timiș este ca și luată hotărârea de a propune și de a sprijini echipe tinere în aceste birouri. Nu este stabilită neapărat o barieră de vârstă, dar se dorește ca cei de 25-40 de ani să domine politica viitoare a partidului. Iar pentru că până la toamnă nu mai este prea mult votanții partidului primesc asigurări că vor fi surprize plăcute pentru alegerile prezidențiale. Iar cele locale de anul viitor vor fi acoperite la toate nivelurile de candidați ai partidului. La toate categoriile și toate UAT-urile listele vor fi complete.

Deputatul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș: „Am pornit la drum, în calitate de deputat sub sloganul  “Am încredere în tineri”. Când am preluat conducerea ALDE Timiș, obiectivul meu pe termen mediu și lung a fost de a „întineri” întreaga echipă. Timp de 3 ani am reușit să atrag cât mai mulți tineri în organizație iar acum a venit momentul ca o parte dintre acești tineri care au venit în echipă să facă parte din forul de conducere al organizației. Concret, de săptămâna viitoare, echipa de conducere a ALDE Timiș va fi compusă 80% din tineri”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Lucruri la care să fii atent înainte să cumperi o casă

A venit momentul cel mult așteptat să-ți cumperi o locuință? Află că te poți bucura de o perioadă destul de interesantă, dar și stresantă....

Citește și :