9.9 C
Timișoara
miercuri 28 februarie 2024

Noua echipă a decanilor de la UMF Timișoara, așteaptă validarea Senatului pentru a se apuca de treabă…

Primenirea conducerilor consiliilor profesorale de la cele trei facultăți ale Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara, Medicină Generală, Medicină Dentară și Farmacie este aproape de final.

În urma concursului, după analizarea dosarelor depuse, noua conducere a celor 3 facultăți de la UMF Timișoara arată astfel: decan al Facultății de Medicină Generală este prof. dr. Romulus Timar, în locul prof. dr. Alexandra Enache, care a promovat ca prorector; prof. dr. Meda Negruțiu – decan la Facultatea de Medicină Dentară; prof. dr. Cristina Dehelean la Facultatea de Farmacie. Ei vor fi validați la sfârșitul săptămânii de Senatul UMF.
După concursul pentru funcțiile de decan, aceștia au dreptul să-și numească și prodecanii și în acea clipă avem calendarul de alegeri complet: și în privința executivului și a legislativului, pentru un nou ciclu de 4 ani.

Alte subiecte :

Un întreg arsenal descoperit în locuința unui mare actor. Polițiștii au intervenit imediat

Celebrul actor Alain Delon avea un „arsenal” într-una dintre locuințele sale din afara Parisului, după cum relatează publicația franceză Le Monde. Polițiștii și procurorii au...

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din vestul țării, găsit mort în locuință

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad. Primele mesaje au și...

Citește și :